HAAR VAN TOPKWALITEIT

Hair by Josje werkt met extensions van Djarling Hair: 100% natuurlijk haar van een perfecte kwaliteit. Dit is de allermooiste methode om het haar langer of voller te maken!

Boek nu je afspraak

Hair by Josje werkt met extensions van Djarling Hair: 100% natuurlijk haar van een perfecte kwaliteit. Dit is de allermooiste methode om het haar langer of voller te maken!

De basis van dit systeem – haarverlenging met behulp van een gevlochten rand – bestond al ruim voor 1988. Jette Djarling is er echter in geslaagd om dit systeem aan te passen aan de behoeftes van Europese vrouwen met zacht en fijn haar. Zo is prachtig haar haalbaar voor iedereen!

Djarling Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit. Het heeft bij ons de hoogste prioriteit om het beste haar te bemachtigen dat er in de wereld te koop is.

Voor het Djarling Hair – heel dunne, handgemaakte ‘matjes’ – wordt uitsluitend gebruikgemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

DJARLING HAIR

Extensions

Djarling Hair is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. Djarling Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Scandinavische en dus ook het Hollandse haar, versmelt Djarling Hair echt met het eigen haar. Veel klanten vergeten bijna dat ze een weaving hebben, omdat zo’n comfortabele manier is om te genieten van een wat vollere haarbos.

De Techniek

Het weefsysteem van Djarling Hair is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Ook bij het inzetten en uithalen wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën.

Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarexpert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.

Het Djarling Hair wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look. Het toegevoegde Djarling Hair smelt samen met het eigen haar. Je ziet geen streepjes of strengetjes en je kunt het haar ook normaal borstelen, wassen, stylen, een staart maken en zelfs opsteken. De banen worden op zo’n manier geplaatst dat je ze niet ziet. Het voelt dus echt alsof Djarling Hair deel uitmaakt van het eigen haar. Na twee maanden wordt het vlechtje losgehaald en dan wordt het extra haar op een nieuw vlechtje weer teruggeplaatst. Zo wordt het eigen haar nooit te lang belast.