WORKSHOP KLEURTECHNIEKEN EN FOTOGRAFEREN

Samen met Saskia van Saskia Hair Education geeft Hylke deze workshop, waarbij je de nieuwste folie- en kleurtechnieken van Saskia leert, terwijl Hylke het prachtige eindresultaat vastlegt op de foto.

Boek nu deze workshop

Ontdek de nieuwste folie- en kleurtechnieken van Saskia, terwijl Hylke het prachtige eindresultaat vastlegt op de foto. Maar dat is niet alles – tijdens deze unieke workshop leer je ook hoe je jouw eigen modellen op een adembenemende manier kunt fotograferen. Ontdek daarnaast onmisbare stylingtricks, onder de deskundige begeleiding van Hylke, en laat je verrassen door een professionele fotoshoot.

Ben jij een gepassioneerde kapper en zzp’er die klaar is om jouw kennis naar een hoger niveau te tillen? Dan garanderen wij jou de ultieme ervaring! Leg jouw buitengewone kappersvaardigheden vast en ontvang meteen materiaal voor jouw website en sociale media, klaar om direct te gebruiken. Wij zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een specifiek merk. Het is tijd om te laten zien wie jij bent en te schitteren met jouw ongeëvenaarde talenten!

HYLKE

SASKIA